Bet365 Bingo

Bet 365 är ett av den globala spelbranschens större bettingbolag som grundades år 2000 i England, och numera har över 14 miljoner kunder i över 200 länder. Bolaget har över 2 000 anställda och är därmed den enskilt största privata arbetsgivaren i staden Stoke-On-Trent i Staffordshire, England.

Verksamheten bedrivs med allmän spellicens från Gibraltar och bolaget har ytterligare kontor i Gibraltar och Australien. Förutom sportbetting erbjuder Bet365 även poker, casinospel, bingo och direktsända videostreams av större sportevent i sitt utbud, som är tillgängligt på 17 olika språk och stödjer ett brett utbud av betalningsmetoder. Bet365 är med andra ord ett full servicebolag som erbjuder något för i stort sett alla åldrar, smaker och intresseområden.

Bingo

Ett bolag av Bet365s storlek och dignitet skulle givetvis inte kunna försvara ett beslut om att inte stödja en av marknadens mest populära brittiska och även svenska speltyper, bingo. En betydande del av bolagets totala omsättning utgörs av just denna speltyp och detta är tydligt märkbart i det breda utbud av bingoversioner som bolaget erbjuder.

Ett visst fokus finns av förståeliga skäl på den version som är mest populär i Storbritannien och Australien, nämligen 90-bollars spel med brickor, eller ”tickets”, som består av 9x3 fält med 3 vågräta rader och 9 lodräta kolumner. I varje rad återfinns 5 slumpmässigt valda nummer och 4 tomma fält.

Även den nordamerikanska 75-bollars versionen, den snabba 30-bollars expressversionen och den hybridliknande 80-bollars versionen erbjuds givetvis också, vilka är mer vanligt förekommande och populära i Sverige.

Bet 365 App

Med tanke på att Bet365 är så stort som det är, så är det knappast förvånande att de har utvecklat en särskild bingoapp för såväl iOS som Android plattformar. Mycket resurser har lagts på att få dessa appar att prestera bra och erbjuda full funktionalitet med smidigare resurshantering än en vanlig mobilanpassad webbsida. Spelet flyter helt enkelt bättre på mobila plattformar genom appen, än vad det skulle göra enbart genom den mobila webbläsaren.

Bet365 Bingo Bonus

Allt som oftast så finns det gott om bonuserbjudanden att ta del av vid nyregistrering på en spelsida och Bet365 är verkligen inget undantag. Alla nyregistrerade konton får under en 7-dagars period tillgång till gratis bingovinster upp till 10 000 kr, samt en slots bonus av 200 kr vid insättning och dessutom en insättningsgrundad bingobonus av upp till 200 % och 1 000 kr. Omsättningskraven för dessa bonusar är 4x genom bingospel för vinster från gratisbingospelen och bingobonusen från insättning, samt 20x för slots-bonusen, vilket kan anses fullt rimligt.

Förutom välkomsterbjudandet finns regelbundna kampanjer med massvis av vinstmöjligheter och bonusar att få. Nischade specialrum och specialevents med fina vinster, noggrant utvalda målgrupper med kollektiva gemensamma nämnare och en till synes stor kreativitet i att utveckla dessa erbjudanden borgar för långsiktigt nöjda och väl underhållna spelare tack vare den ständiga omväxlingen och spänningen.